Link pagina copiat!
Concursul Adolescenteen.ro LA FINAL
14 septembrie 2017
Cum faci diferența între iubire și îndrăgostire
15 septembrie 2017

Începutul anului școlar nu aduce sfârșitul ocaziilor de recreere la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău. Astfel, joi, o gașcă de adolescenți iubitori de cai au vizitat Clubul de călărie „Rarăul” Bacău.

Pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima dată când au călărit, dar pentru alții a fost o nouă ocazie de a-și demonstra deprinderile în arta echitației. Adolescenților le-a fost prezent istoricul Clubului de călărie „Rarăul” Bacău și caii de acolo, dar aceștia au fost impresionați în special de Unda Verde – o iapă de 17 ani foarte deosebită prin prezență, dar mai ales prin calitățile de care a dat dovadă (ascultătoare, blândă, puternică).

Toți participanții au fost încântați de această vizită și cine știe dacă nu cumva prin astfel de ocazii se va naște interesul pentru practicarea echitației în cazul unora dintre adolescenți.

Cosmina Irimia, Centrul de resurse pentru adolescenți din Bacău

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*