Link pagina copiat!
Adevarat sau fals: vinul si berea sunt alimente?
20 februarie 2017
Cum poti sa fii un prieten cool si fara sa fumezi
Cum poti sa fii un prieten cool si fara sa fumezi
28 februarie 2017

Centrul de Resurse pentru Adolescenți din Iași este plin! În așteptarea primăverii, adolescenții și pre-adolescenții muncesc de zor la mărțișoare! Inimioare, fluturași, floricele, buburuze … toate sunt realizate cu migală și cu mult suflet. Ei le vor dărui, pe data de 1 martie, persoanelor de vârsta a III-a dintr-un centru de îngrijire din Iași!

Le dorim mult spor!

Activitatea este desfășurată în cadrul modelului Oportunități pentru Adolescenți, implementat de Fundația “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Direcția de Asistență Comunitară Iași și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*