Link pagina copiat!
4 lucruri pe care nu le stiai despre creierul tau
9 octombrie 2015
Cum iti influenteaza modul de a gandi rezultatele?
12 octombrie 2015

In acest weekend ai ocazia sa vezi 4 povesti puse in scena de 4  dramaturgi liceeni intr-un spectacol de teatru inedit. Pe 10 si 11 octombrie, incepand cu orele 21, iti poti face timp sa urmaresti cum pasiunea pentru teatru a unor tineri ca si tine prinde contur si se materializeaza.

Se vor juca urmatoarele scenete – „NEVER” de Bianca Iosif, „PRIMA GURA DE SAMPANIE” de Anisia Zlataru, „SUB APA” de Crista Balan si „VIZAVI” de Teona Galgotiu. Echipa proiectului ii cuprinde pe Sever Andrei, Andreea Esanu, Irina Gadiuta, Bogdan Georgescu, Andrei Ionita, Ioana Manciu si Iulian Sfircea.

Proiectul „Dramateen – Teatru pentru adolescenti”,  promoveaza si sprijina o dramaturgie a tinerilor, scrisa de catre adolescenti, avand ca scop direct reprezentarea prin teatru a realitatii din care fac parte, a problemelor cu care se confrunta, la nivel de subiect, dar, totodata, si ca explorare a unor noi tipuri de teatralitate direct conectata adolescentilor anului 2015.

Tema propusa celor patru tineri dramaturgi pentru aceasta prima editie, Povesti din Bucuresti, propune explorarea apartenentei si a legaturilor cu orasul, formatul de lucru fiind piesa de zece minute.
Reprezentatiile vor fi urmate de o discutie cu publicul, prin care vom incerca sa promovam si sa incurajam reprezentarea directa a tinerilor prin teatru, explorarea realitatilor si a situatiilor cu care se confrunta, prin tehnici si mijloace teatrale, cu scopul principal al facilitarii accesului la cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*