Link pagina copiat!
Cum sa treci peste despartirea de cea mai buna prietena
22 septembrie 2015
4 sugestii pentru o prima intalnire reusita
25 septembrie 2015

Daca iti place sa citesti si esti pasionat de universul cartilor, iti va face placere sa ajungi la evenimentul cultural „Strada de C’Arte”. Pana pe 27 septembrie, iubitorii de lectura din Bucuresti vor beneficia de cea mai amplă ofertă de evenimente culturale de calitate, cu acces gratuit.

Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară ”Carol I” şi Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România lansează cea de-a patra ediţie a festivalului cultural în aer liber „Strada de C’Arte”, între 23 şi 27 septembrie 2015, în arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I din faţa Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti (Calea Victoriei nr 88, sector 1).

Astfel, pentru cateva zile, pietonalul statuii Regelui Carol I se transformă într-un spaţiu public cultural, găzduind cel mai mare târg de carte în aer liber din Bucureşti. Cele mai importante edituri şi librării, recitaluri de poezie, concerte live de blues şi jazz, lansări de carte, proiecţii de filme, dezbateri şi conferinţe, ateliere de pictură şi desen dedicate copiilor oferă participanţilor un program divers si interesant. Cu sloganul “Legalizăm traficul de cultură”, „Strada de C’Arte” îşi propune să readucă în prim-plan plăcerea de a citi, de a (re)descoperi poezia, literatura, filmul, spectacolul, într-un context urban uşor accesibil, cu o coloană sonoră de jazz şi blues live.

Cartile ce vor putea fi achizitionate in cadrul acestui eveniment cultural au preturi accesibile, oferta incluzand atat autori romani, cat si autori straini. Vizitatorii vor avea, de asemenea, ocazia de a lua parte la lansari de carte, recitaluri de poezie si concerte live. Cei mici prezenti la Strada de C’Arte vor avea la dispozitie ateliere dedicate de modelaj, desen, lectura la iarba verde si colaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*