Link pagina copiat!
Consumul de alcool un comportament riscant
16 decembrie 2016
A doua petrecere de Craciun
21 decembrie 2016

Sarbatoarea Craciunului a fost celebrata de catre adolescentii Centrului de Resurse pentru Adolescenti din Iasi printr-un moment emotionant de colinde. Gazdele au fost angajatii Fundatiei Alaturi de Voi, iar colindatorii au fost rasplatiti pentru gestul lor frumos de insusi Mos Craciun. Sarbatoarea a continuat cu pizza, muzica si voie buna. Gandurile cu care incheiem acest an sunt pline de recunostinta pentru toti adolescentii pe care i-am cunoscut si pentru care CRA a devenit in acest an un loc de referinta. Ne dorim ca si in anul care urmeaza sa le putem fi aproape adolescentilor din Iasi, ne dorim ca tot mai multi adolescenti sa afle ca exista un loc creat special pentru ei, in care se pot regasi, in care pot invata lucruri folositoare pentru vietile lor si in care pot lega prietenii adevarate.

Activitatea a fost desfasurata in cadrul modelului Oportunitati pentru Adolescenti, implementat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi,  Directia de Asistenta Comunitara Iasi si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, cu sprijinul tehnic si financiar al Reprezentantei UNICEF in Romania

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*