Link pagina copiat!
Ce este identitatea vocațională?
25 septembrie 2020
dependenta de jocuri online
Dependența de jocuri online la tineri. Explicații și soluții
5 ianuarie 2021

Luni, 19 octombrie 2020, a fost deschisa oficial noua Clinica ALIAT din Bucuresti – CLINICA ALIAT TEEN, pe Bd. Regina Maria 23. Este deschisa de luni pana vineri, intre orele 08.00-21.00 (tel: 0726382582). Vine cu specialisti formati atat in domeniul adictiilor, cat si al psihiatriei si psihologiei copilului.

Am creat un spatiu nou, primitor si deschis de acum si parintilor si copiilor, pentru a acoperi o nevoie pe care am identificat-o din ce in ce mai des in ultimii ani. Tinerii si parintii deopotriva au nevoie de sprijin in gestionarea adolescentei, una dintre cele mai provocatoare perioade din viata. Clinica ofera sprijin si in ceea ce privete comportamentele periculoase, inclusiv consumul de substante al adolescentilor.

S-a lansat CLINICA ALIAT TEEN din Bucuresti

Suntem aici, alaturi de specialistii nostri, printre cel mai bine cotati din tara, cum ar fi Dr. Eugen Hriscu, Director Medical, psihiatru si psihoterapeut activ in domeniul adictiilor de mai bine de 15 de ani si Dr. Aiten Simon-Abzait, Medic specialist in psihiatrie pediatrica la Clinica ALIAT din Bucuresti. Dr. Aiten este totodata si mama si, in aceasta dubla calitate, va invitam sa cititi scrisoarea ei catre parinti, in semn de bun venit la Clinica ALIAT TEEN.

Va lasam in final cu un citat al Dr. Aiten Simon-Abzait, care este graitor pentru ceea ce inseamna adolescenta si rolul atat de important al parintelui:

”Daca va observati copilul nemultumiti, trist, nervos sau speriat, NU asteptati sa treaca de la sine! Acordati importanta trairilor, fiti blanzi si rabdatori, permiteti-i copilului sa le exprime, nu catalogati drept „moft” emotiile negative ale acestuia si intelegeti ca nu oportunitatile materiale asigura binele emotional, ci cele umane. Aratati-i copilului dumneavoastra ca sunteti acolo, cereti ajutor specializat la nevoie si actionati inainte ca simptomele sa se agraveze! Atunci cand tristetea umbreste eforturile, cand furia distruge ce a fost construit, cand frica nu ii permite copilului sa paseasca mai departe, parintii devin vulnerabili si, fireste, le este greu la randul lor. Traiesc emotii negative care pot duce la confruntari zgomotoase si consecinte nedorite in cadrul vietii de familie. Acestea sunt momentele in care este esential sprijinul unui specialist pentru a reechilibra situatia si relatia, atat copiii cat si adultii invatand tehnici de gestionare a situatiilor tensive.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*