Link pagina copiat!
Atelier despre bullying-ul în școală la Bibilioteca Judeţeană din Cluj-Napoca
31 martie 2017
Experiență Peter Pan la Aventura Parc Magura din Bacău
31 martie 2017

Ziua de 8 martie a fost una de relaxare pentru adolescentii de la Centrul de Resurse pentru Adolescenti Bacau. Începutul de primavara aduce cu el un tumult de emotii, iar noi ne dorim ca acestea sa fie pozitive si constructive asa ca ne-am incarcat bateriile vizionând o animatie aparent copilaroasa – „Ballerina”.

Aceasta a creat multe emotii si ne-a adus in contact cu lumea lui Felicie si a prietenului sau Victor, doi tineri orfani care luptă pentru a-și împlini visele fugind de la orfelinat la Paris, unde depun foarte mari eforturi si fac multe sacrificii pentru a deveni Felicie – balerina la Opera din Paris, iar Victor – mare inventator.

Cadrul animatiei transmite foarte mult optimism si vorbeste despre  speranta – chiar in situatii imposibile, sinceritate – in cele mai grele momente, despre invatarea din greseli, increderea in cei dragi, pasiune, perseverenta si autodepasire, elemente de care si adolescentii de astazi au nevoie chiar daca traiesc intr-o lume diferita de cea a personajelor principale.

Concluzia celor care au vizionat a fost: Ne-a placut! Asa ca puteti si voi sa il vizionati, fie ca treceti printr-o perioada mai grea sau aveti nevoie de motivatie pentru a lucra la proiectele voastre, sau pur si simplu vreti sa va deconectati intr-un mod pozitiv si constructiv.

Cosmina Gavrilovici

Centrul de Resurse pentru Adolescenti Bacau

 

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*