Link pagina copiat!
Concurs de Kendama la Cluj-Napoca
26 iunie 2017
PROVOCARE Un gest mic, efecte mari!
26 iunie 2017

Sfârșitul anului școlar 2016-2017 ne-a adus mar

ea bucurie de a vedea finalizat proiectul „Arta murală în contextul spațiului băcăuan” care s-a desfășurat în urma colaborării dintre Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău și Colegiul de Artă „George Apostu” Bacău, în intervalul februarie-iunie 2017.

            Sub coordonarea doamnei profesor Katy Andrieș, elevii clasei a XI-a B – Secția Artă murală au lucrat cu mult talent și dăruire pentru înfrumusețarea spațiului în care adolescenții din Bacău pot petrece timpul într-un mod constructiv, promovând în rândul comunității băcăuane ideea de spațiu ambiental armonios, plastic, umanizat prin producții de artă.

            Fie că au fost zile cu soare puternic, fie că vântul a luat șabloanele din locul lor sau fie că ploaia venită pe neașteptate i-a determinat să strângă în cea mai mare viteză materialele de lucru, adolescenții au continuat să lucreze cu implicare și dăruire, ajungând cu bine la final.

            Imaginile vorbesc mai mult decât cuvintele și vă lăsăm în compania lor pentru a vă delecta cu evoluția lucrărilor între „înainte” și „după”.  

              

 

Iuliana Dănilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*