Link pagina copiat!
O aplicatie care iti tine companie si are grija de tine
10 septembrie 2015
Cum poti ajuta pe cineva care sufera de depresie?
11 septembrie 2015

Cu prietenul tau cel mai bun sau cu prietena ta cea mai buna impartasesti toate secretele din lume –  ele sunt persoanele care iti stiu calitatile, temerile si cele mai ascunse vise. Dar ce faci daca el sau ea, amicii tai de suflet, se muta la alta scoala?

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este ca prietenia adevarata nu tine cont de distanta. Este adevarat ca nu va veti mai putea vedea chiar atat de des, insa legatura dintre voi este mai puternica de atat. Indiferent ca scoala se afla in celalalt capat al orasului, in alta localitate sau in alta tara, sunt multe moduri de a pastra vie frumoasa voastra amicitie.

Trimiteti-va mesaje cat mai des

Cea mai buna cale de a mentine pe cineva aproape de tine este sa-i impartasesti lucruri marunte legate de viata ta. Bineinteles ca veti vorbi la telefon, insa atunci cand afli o gluma buna, ai mancat ceva ce ti-a placut sau inveti ceva nou la scoala, poti sa-i impartasesti acest lucru printr-un SMS sau printr-un mesaj pe What’s Up.

Urmariti aceleasi lucruri

Daca veti vedea aceleasi filme, aceleasi emisiuni sau veti citi aceleasi carti, veti avea subiecte comune de conversatie si va va fi mai usor sa vorbiti vrute si nevrute. Si cu cine poate fi mai placut sa impartasesti impresii decat cu prietenul cel mai bun/prietena cea mai buna?

Impartiti cat mai multe

Daca mergeti impreuna la cumparaturi si va luati acelasi ghiozdan sau acelasi tip de penar, ori un pulover asemanator, de fiecare data cand il veti folosi, va veti gandi automat la prietenia voastra. Va puteti personaliza aceste lucruri unul pentru celalalt, astfel incat sa devina foarte speciale. Mai exact, iti poti ruga prietenul sau prietena sa iti deseneze sau sa iti scrie ceva pe obiectul cumparat in tandem. Va fi o experienta deosebit de emotionanta.

Stabiliti un ritual numai al vostru

Daca prietenul tau cel mai bun sau prietena ta cea mai buna s-a mutat la o alta scoala din acelasi oras, mai mult ca sigur va veti putea vedea la sfarsit de saptamana. Astfel, stabiliti impreuna un program care sa va faca placere – va puteti plimba cu bicicleta sau puteti merge la cinema, dupa care puteti manca impreuna ceva ce va place amandurora – asa veti puncta frumos fiecare intalnire si veti crea amintiri de neuitat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*