Link pagina copiat!
Dezbatere la Iași. Dau la facultate sau urmez o meserie?
31 martie 2017
Elevii de la Coregrafie din Cluj-Napoca au învățat tainele autocunoașterii
31 martie 2017

Miercuri, 29 martie 2017, adolescentii din cadrul CRA Iasi au participat la un schimb intercultural cu un grup de adolescenti din Republica Moldova. Acestia le-au povestit colegilor de peste Prut cum se desfasoara activitatile din cadrul centrului si i-au invitat sa desfasoare impreuna o activitate de echipa. Timp de o ora au muncit impreuna si au construit parcuri de joaca din materiale neconventionale.

Va invitam sa vedeti cat de creativi au fost!

Le multumim colaboratorilor nostri de la Scoala Gimnaziala “Miron Barnovschi” din Uricani pentru facilitarea acestei vizite!

Va reaminitim ca Centrul de Resurse pentru Adolescenti este deschis pentru toti adolescentii cu varste intre 10 si 18 ani din Iasi sau care invata in Iasi. Programul si detalii despre localizarea centrului le gasiti pe https://www.adolescenteen.ro/contact .

 

Activitatea a fost desfăşurată în cadrul modelului Oportunităţi pentru Adolescenţi, implementat de Fundaţia “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi,  Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu sprijinul tehnic şi financiar al Reprezentanţei UNICEF în România.

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*