Link pagina copiat!
Comportamente de risc – fenomenul de bullying: ce este si cum il putem preveni?
1 mai 2017
CURS DE PARENTING
1 mai 2017

Mai mult

17 mai 2017

LABYRINTUS RECOMANDARE DE VARSTĂ 11 – 15 ani
Frikke este fan al jocurilor video însă de data aceasta, are parte de o surpriză șocantă: protagoniștii acestui joc sunt animale și copii reali, ale căror vieți au fost urcate în mod misterios în labirintul jocului. Întrebarea este dacă să joace sau nu, mai ales miza este soarta prietenilor lui în lumea virtuală.
BLANKA RECOMANDARE DE VARSTĂ 10 – 14 ani
Blanka, o fetiță filipineză orfană, de unsprezece ani, își câștigă traiul cerșind și furând de pe stradă. Cea mai mare dorință a Blankăi este să fie adoptată, așa că îi vine ideea de a-și cumpăra o mamă cu 30 000 de Pesos. Într-o zi îl întâlnește pe muzicianul stradal orb, Peter, cu ajutorul căruia descoperă nu doar că are talent muzical, dar și ce înseamnă prietenia adevărată. Visul Blankăi de a-și cumpăra o mamă este repede dat uitării, atunci când ea și Peter încep să cânte într-un bar. În sfârșit au bani, un acoperiș deasupra capului și împreună formează o familie. Dar fericirea lor nu va fi de durată. Atunci când Blanka e acuzată de furt, pe nedrept, viața îi scapă total de sub control: e forțată din nou să trăiască pe străzi, îl lasă singur pe Peter într-o dispută, băieții de pe stradă îi fac viața imposibilă și mai și este presată de un traficant de carne vie. Situația tinerei fete pare a fi fără scăpare. Își va găsi oare Blanka, până la urmă, drumul în viață și fericirea?

  • Cinema Dacia, str. Strada Bucegi 11, Bloc A1, Cluj-Napoca
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenti Cluj Napoca – cu ocazia Festivalului International de Film pentru Copii KINOdiseea
  • Intrarea este libera. Participarea este gratuita, insa este necesar acordul parintilor
  • Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic: 0728726304
Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*