Link pagina copiat!
Modul 2 – Tristetea
9 ianuarie 2017
Etnobotanicele nu sunt cool!
12 ianuarie 2017

Mai mult

30 ianuarie 2017

Prin intermediul acestor campanii de informare ne propunem sa oferim adolescentilor un pachet de informatii corecte din domeniul mentinerii sănătatii si prevenirii adoptarii unor comportamente riscante, cum este consumul de alcool.
In cadrul acestui atelier prin activitati interactive, joc de rol, respectiv fise de lucru vor fi explorate situatii in care adolescentii vor experimenta care este rolul lor in cadrul grupului, cum sunt luate deciziile intr-un grup, ce presupune „presiunea” grupului si cum sa faca fata acestei presiuni atunci cand este vorba despre adoptarea unor comportamente riscante cum este, de exemplu, consumul de alcool.
De asemenea, vom aborda consecintele consumului alcool in adolescenta prin vizionare de filme tematice si discutii libere cu adolescentii pe aceasta tema.

  • Tema Consumul de alcool un comportament riscant in adolescenta
  • Data Perioada 30-31.01.2016
  • Locatia Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica Octavian Stroia
  • Organizator Centrul de Resurse pentru Adolescenti Cluj Napoca
  • La actiunile de informare vor participa elevi ai Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica Octavian Stroia
  • Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic: 0728726304
Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*