Link pagina copiat!
EDUCATIE PENTRU SANATATE
1 mai 2017
Comportamente de risc – fenomenul de bullying: ce este si cum il putem preveni?
1 mai 2017

Mai mult

15 mai 2017 3:00 pm

Centrul de Resurse pentru Adolescenti organizeaza un concurs de fotografie cu premii prin care adolescentii de toate varstele (10-18 ani) vor avea ocazia sa aduca la centru o poza care pentru ei simbolizeaza familia si sa argumenteze in cateva cuvinte alegerea facuta.
Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiei a carei scop este promovarea importanței pe care comunitatea internațională o acordă familiilor si fiecarui membru al acesteia, fie ca este copil, tanar sau batran.
Juriul va fi alcatuit din adolescenti care vor desemna castigatorii si vor acorda premiile in functie de mai multe criterii de selectie, printre care, claritatea si relevanta fotografiei, modalitatea de prezentare a acesteia de catre adolescent, originalitatea simbolului ales pentru a reprezenta familia.

  • „Adu-ti familia la centru printr-o poza care ti-e draga!”
  • 15.05.2017 interval orar 15:00-17:00
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenti, strada Ion. I. C. Bratianu, nr.45
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenti Cluj-Napoca
  • Intrarea este libera. Participarea este gratuita, insa este necesar acordul parintilor.
  • Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic: 0728726304
Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*