Link pagina copiat!
CONCURS DE FOTOGRAFIE cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A FAMILIEI
1 mai 2017
VIZIONARE DE FILME
1 mai 2017

Mai mult

15 mai 2017

Prin intermediul campaniei de informare despre fenomenul de bullying ne propunem sa oferim adolescentilor un pachet de informatii referitoare la caracteristicile, formele de exprimare si efectele fenomenului de bullying, Prin discutii deschise si jocuri dorim ca impreuna cu adolescentii sa identificam ce presupune bullyingul, cine sunt de obicei agresorii, ce putem face daca suntem implicati sau doar martori la fenomen si sa identificam solutii pentru prevenirea acestuia.
Prin intermediul campaniei de informare antialcool “Chiar si o data e prea mult” ne propunem sa oferim adolescentilor un pachet de informatii corecte din domeniul mentinerii sănătatii si prevenirii adoptarii unor comportamente riscante, cum este consumul de alcool. In cadrul acestei camapanii, prin activitati interactive, joc de rol, respectiv fise de lucru vor fi explorate situatii in care adolescentii vor experimenta care este rolul lor in cadrul grupului, cum sunt luate deciziile intr-un grup, ce presupune „presiunea” grupului si cum sa faca fata acestei presiuni atunci cand este vorba despre adoptarea unor comportamente riscante cum este, de exemplu, consumul de alcool.
De asemenea, vom aborda consecintele consumului alcool in adolescenta prin vizionare de filme tematice si discutii libere cu adolescentii pe aceasta tema.

  • Campanii de informare
  • Comportamente de risc – fenomenul de bullying: ce este si cum il putem preveni?
  • Consumul de alcool, un comportament riscant in adolescenta
  • Saptamana 15- 19 mai2016
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenti, strada Ion. I. C. Bratianu, nr.45
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenti Cluj- Napoca
  • La atelier vor participa elevi ai Scolii Gimnaziale Ioan Bob
  • Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic: 0728726304
Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*