Link pagina copiat!
„Chiar și o dată e prea mult”
2 aprilie 2017
„Chiar și o dată e prea mult”
2 aprilie 2017

Mai mult

10 aprilie 2017 2:30 pm

Modul în care adolescentul își alege prietenii spune foarte multe despre sine și despre familia sa. Odată cu înaintarea în vîrstă nevoia de a avea prieteni este din ce în ce mai mare și grupul de prieteni capătă o importanță deosebită pentru adolescent. Este o perioadă de dezvoltare în care principalul obiectiv este găsirea identității, iar soluția este identificarea unui grup de prieteni – anturajul. Ce funcții îndeplinește anturajul în evoluția psihologică a adolescentului? Care sunt formele de anturaj ale adolescenților astăzi? Iată câteva întrebări la care vom încerca împreună să descoperim răspunsuri.
La activitate sunt aşteptaţi adolescenţi cu vârste între 10-18 ani. Intrarea este liberă. Participarea este gratuită, însă este necesar acordul părinţilor.
Pentru detalii, va rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0728543365

  • Atelier tematic
  • Anturajul în viața adolescentului I
  • 10 aprilie 2017 ora 14:30
  • Centrul de Resurse pentru Adolescenţi Bacău, DAS Bacău
Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*