Link pagina copiat!
Cum sa ai un ghiozdan mai cool cu ajutorul unei esarfe?
7 octombrie 2015
4 lucruri pe care nu le stiai despre creierul tau
9 octombrie 2015

Vineri, 9 octombrie, va avea loc in Capitala un eveniment deosebit dedicat literaturii europene: Noaptea Literaturii Europene la Bucuresti, un prilej de a descoperi autori contemporani prin intermediul lecturii, in locuri cu adevarat surprinzatoare – Institutul Astronomic si Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida”.

Astfel, institutele culturale si ambasadele invita iubitorii de literatura in spatii atipice, in care se va da glas unor pagini din autori europeni clasici si contemporani. Intr-un adevarat spectacol nocturn, fragmente de literatura contemporana incluzand o multitudine de stiluri: fictiune, teatru, cronica, vor putea fi ascultate in lectura actorilor, scriitorilor, muzicienilor, profesorilor si jurnaliștilor invitati.

12045246_913948728684020_4053948690127259007_o

Va fi o seara altfel, in care inspiratia si energia celor prezenti te vor insoti in dragostea ta pentru carti. Lecturile se adreseaza adolescentilor si adultilor.

Printre cartile care vor putea fi audiate se numara: „Ceremonial nocturn”, ” Casă de zi, casa de noapte poloneza”, „Baiatul care a furat calul lui Attila” si „Povestiri cu final schimbat”. Intrarea este libera, iar atmosfera va fi cu siguranta speciala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*