Link pagina copiat!
Dezvoltarea emoțională în adolescență – au părinții ceva de spus?
25 mai 2017
Ce să faci atunci când treci prin stări accentuate de tristețe?
25 mai 2017

Școala Altfel le-a oferit prilejul elevilor de clasa a X-a din cadrul Colegiului Agricol și de Industrie Alimentară “Vasile Adamachi” din Iași să intre în contact cu atmosfera și activitățile Centrului de Resurse pentru Adolescenți. A fost o activitate cu adevărat diferită, în cadrul căreia și-au exersat abilitățile de vorbire în public și de a improviza creativ, distrându-se în același timp. 


Activitatea a fost desfăşurată în cadrul modelului Oportunităţi pentru Adolescenţi, implementat de Fundaţia “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu sprijinul tehnic şi financiar al Reprezentanţei UNICEF în România.

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*