Link pagina copiat!
10 semne ca esti o persoana geloasa
28 ianuarie 2016
De ce ma simt stingher cand cunosc oameni noi?
30 ianuarie 2016

Asa cum repetam de fiecare data – adolescenta este perioada schimbarilor si a modificarilor. Esti ca o planta care infloreste  intr-un ritm foarte personal si fiecare etapa aduce cu ea lucruri noi. Daca vei fi atent la adultii din jur vei observa frecvent la ei nemultumiri legate de felul in care arata – fie au cearcane si nu le place acest lucru, fie se considera prea scunzi sau prea inalti, fie isi aduc reprosuri legate de greutatea corpului. Prin natura lor, oamenii sunt fiinte greu de multumit si au tendinta de a dori exact opusul a ceea ce au deja – cei cu parul drept, viseaza la bucle, iar cei slabi vor sa castige forme peste noapte.

Problemele legate de imaginea ta depind doar de atitudinea pe care o ai fata de tine. Daca incepi inca de pe acum sa ai nemultumiri, vei continua sa iti gasesti altele noi tot timpul. Nefericirea si nemultumirea sunt cercuri vicioase.

Incearca de fiecare data sa ai o atitudine cat mai increzatoare si sa folosesti  argumente logice. Cauta rezolvari si nu mai multe probleme. Spre exemplu, o haina care iti creeaza impresii distorsionate legate de felul in care arati poate fi cu usurinta schimbata, daca ti se pare ca tenul este incarcat si acneea iti face probleme, foloseste cu incredere putin fond de ten si nu te gandi tot timpul la acest lucru. Oamenii vad ceea ce le transmiti tu, iar un zambet te va scoate din incurcatura de fiecare data.

Fa sport ori de cate ori ai ocazia, citeste si pune intrebari legate de obsesiile care se acumuleaza in mintea ta si nu pierde din vedere ca totul este temporar. Cu totii avem zile bune si zile rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*