Link pagina copiat!
4 lucruri de care sa te tii departe in vacanta de iarna
23 decembrie 2015
5 activitati importante de Craciun
25 decembrie 2015

Pentru că în vacanță sunt mulți cei care preferă să își petreacă timpul liber altundeva decât acasă, de multe ori intervine nevoia de a pregăti un bagaj. Și nu este întotdeauna simplu să pregătești un bagaj. Iată câteva din cele mai frecvente probleme care ar putea să-ți apară în cale.

1. Te apuci de bagaj în ultimul moment – deși știi deja de mult timp de plecare, amâni până în ultimul moment, când trebuie să-ți faci bagajul altfel pleci la drum fără să fi pregătit nimic. Ca să eviți să faci totul pe grabă și să uiți lucruri esențiale, străduiește-te să faci din timp o listă cu ceea ce vrei să iei la tine și începe să așezi lucrurile în bagaj cu suficient timp înainte cât să nu fie nevoie să te grăbești cu aranjatul lucrurilor.

2. Iei prea multe lucruri – chiar și atunci când este vorba de o plecare scurtă, ai tendința să pui în bagaj tot felul de lucruri de care cel mai probabil nu vei avea nevoie. Încearcă să te limitezi la strictul necesar și să iei cu tine doar lucruri pe care știi sigur că le vei purta.

3. Trebuie să te decizi ce lași acasă – cu siguranță vor fi lucruri pe care ai vrea să le iei, dar nu ai cum să le integrezi în bagaj. Alegerea va fi dificilă, însă cel mai bine este să optezi să iei cu tine lucruri despre care știi că îți vor fi de ajutor, nu doar pentru că îți plac foarte mult.

4. După ce ai terminat bagajul îți dai seama că îți trebuie ceva din el – un moment aproape inevitabil, fie că e vorba de periuța de dinți, deodoratul sau o cremă de față, va fi nevoie să răscolești tot bagajul până ajungi la ceea ce ai nevoie. Bineinteles, după acest moment trebuie să-ți reorganizezi totul și să faci lucrurile să intre înapoi în bagaj.

5. Când ești deja pe drum, ai un sentiment că ai uitat deja – este oricum prea târziu să mai poți face ceva, însă este un sentiment neplăcut, mai ales că nu știi exact dacă într-adevăr ai uitat ceva important sau doar te gândești la asta.

Concluzia ar fi destul de simplă: fă din timp o listă cu lucrurile de care vei avea nevoie în voiaj și apucă-te să faci bagajul din timp astfel încât să nu existe riscul de a uita lucruri importante, de a băga prea multe lucruri în bagaj, sau a fi necesar să răscolești tot bagajul pentru o periuță de dinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*