Link pagina copiat!
Bullyingul ne privește pe toți!
2 februarie 2017
O zi din viața unui adult
8 februarie 2017

Luna ianuarie a anului 2017 a fost cu zăpadă multă și ger la Bacău, dar în ciuda acestui fapt adolescenții s-au bucurat de un loc primitor și cald la Centrul de Resurse pentru Adolescenți.

În primele zile ale anului 2017, în 4 și 5 ianuarie, profitând de vacanță, băieți și fete plini de energie și entuziasm s-au întâlnit la Centrul de Resurse pentru Adolescenți și au petrecut ore frumoase împreună, realizând decorațiuni prin tehnica Quilling și implicându-se cu entuziasm în desfășurarea jocului de socializare „Alias”. Un joc plăcut care dezvoltă imaginația, vocabularul și talentul de povestitor în fiecare participant.

Prin colaborarea frumoasă pe care o avem cu elevii Colegiului de Artă „George Apostu” Bacău, în prima săptămână după vacanță, elevii claselor a X-a și a XI-a de la Secțiunea artă plastică au îmbinat în mod original talentul și inspirația lor cu dărnicia, astfel încât au pus în valoare arta decorării materialelor textile pictând tricouri pentru a fi donate.

Grupuri de câte patru băieți și fete au fost prezenți la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău pentru a petrece timp frumos împreună. Ziua de miercuri, 18 ianuarie 2017, a fost o bună ocazie în care adolescenții și-au înțeles rolurile pe care le joacă în fiecare zi și le-au conștientizat, apoi au învățat să-și înțeleagă mai bine sentimentele și modalitățile în care să și le exprime. Spre finalul lunii, ziua de luni, 23 ianuarie, a reprezentat pentru adolescenții participanți la întâlnire o bună oportunitate de a se relaxa, de a exprima ceea ce este mai frumos în fiecare și de a decora în mod plăcut obiecte cu gândul la cei dragi, sub titlul „Decorațiuni pentru Ziua îndrăgostiților”.

Iuliana Dănilă

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*