Link pagina copiat!
De ce este important să avem rutine?
27 octombrie 2017
Empatia – baza tuturor relațiilor de succes
28 octombrie 2017

Luni, 30 octombrie 2017, între 15.30-16.30

Live chat despre tulburările alimentare în adolescență

Adolescența este o perioadă în care corpul trece prin multe schimbări. Tot în adolescență, ne preocupă mult mai mult felul în care arătam și există o tendință de a urma modele promovate în mass media. Și de aici pot apărea riscuri mari, care pot duce până la tulburări de alimentație grave, cum sunt anorexia sau bulimia. De ce sunt riscante? Pentru că ele cauzează fluctuații mari de greutate ce afectează funcțiile vitale ale organismului nostru. Implicit și stilul de viață.

Despre tulburările alimentare și cum să ne ferim de ele, având un stil de viață și o alimentație echilibrate, vom discuta împreună cu psihologul Ramona Marian, de la Centrul de Resurse pentru Adolescenti din Iași, într-un live chat de o oră, luni, 30 octombrie, de la 15.30 până la 16.30.


Live chat

Este activ Luni, 30 octombrie 2017, între 15.30-16.30

Live chat despre tulburările alimentare în adolescență
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*