Link pagina copiat!
Pericolele ce se ascund în spatele dietelor – anorexia
13 noiembrie 2017
Atelier la Cluj-Napoca despre cum ne alegem cariera
15 noiembrie 2017

Miercuri, 15 noiembrie 2017, între 15.00-16.00

Live chat despre tehnici de relaxare

Te simți încordat și simți că nu reușești să scapi de stresul temelor și al testelor? Simți uneori că ești copleșit de îngrijorări? Ai vrea să ai mereu la îndemână niște tehnici utile prin care să te poți relaxa repede și ușor?

Atunci te invităm să participi miercuri – 15 noiembrie, între orele 15.00-16.00, la live chat-ul pe tema tehnicilor de relaxare, în care vei descoperi beneficiile relaxării și vei învăța cum poți să le utilizezi eficient alături de psihologul Casandra Timar-Anton, de la Centrul de resurse pentru adolescenți din Cluj-Napoca.

Vă așteptăm în discuție!


Live chat

Miercuri, 15 noiembrie 2017, între 15.00-16.00

Live chat despre tehnici de relaxare
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*