Link pagina copiat!
O zi de vacanță la bowling
9 august 2017
Despre procrastinare… sau de ce mereu suntem tentați să amânăm?
11 august 2017

Miercuri, 10 august, intre 15.00-16.00

Live chat despre sport

S-a dovedit deja științific că, indiferent de vârsta pe care o ai, e bine să fii activ fizic. Pe scurt, dacă facem sport, nu doar că ne menținem în formă și avem o sănătate mai bună, dar ne ajută și la organizarea timpului, ne facem prieteni noi și socializăm mai bine, atât cu adolescenții, cât și cu adulții, și chiar putem avea rezultate mai bune la școală. Există, așadar, beneficii pentru sănătate, pentru viața socială și școlară, dar și la capitolul dezvoltare personală.

Haideți să vorbim despre beneficiile practicării sporturilor într-un live chat joi, 10 august 2017, de la ora 15.00, alături de psihologul Casandra Timar, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Cluj-Napoca.

Vă așteptăm în discuție!


Live chat

Este activ Miercuri, 10 august, intre 15.00-16.00

Live chat despre sport
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*