Link pagina copiat!
Despre Cyberbullying și cum să îi faci față
9 mai 2017
Fapte, nu vorbe. Ce se întâmplă atunci când fumezi
12 mai 2017

Miercuri, 10 mai, intre 15.00-16.00 (FINALIZAT)

Live chat despre siguranta pe internet

Vrei sa afli ce inseamna cyberbullying, sextortion sau ce iti poate aduce cyberlove? Intra miercuri, 10 mai, intre orele 15.00-16.00, in live chat cu un specialist pentru a afla mai multe despre siguranta ta pe internet!

Lumea virtuala oferita de Internetul care ne-a devenit aproape indispensabil in ultimii ani vine cu bune si cu rele. Spre deosebire de lumea reala, in mediul virtual oamenii nu sunt intotdeauna ce vor sa para sau ce spun, iar formele de agresiune isi fac loc cu mai mare usurinta, sub haina anonimatului. Ca atare, putem ajunge fara sa ne dam seama victime ale hartuirii online (cyberbullying), care poate merge pana la sextortion (o forma de santaj in mediul online pentru a obtine bani sau favoruri sexuale). Avem si posibilitatea de a ne gasi dragostea pe Internet, insa si aici exista avantaje si dezavantaje.

Despre toate acestea vom discuta pe 10 mai 2017, intre orele 15.00-16.00, intr-un live chat sustinut de psihologul Patricia Krișan, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iasi. Va asteptam in discutie!


Live chat (OFFLINE)

Este activ Miercuri, 10 mai, intre 15.00-16.00

Live chat despre siguranta pe internet
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*