Link pagina copiat!
DOSAR: Agresivitatea – profilul agresorului
27 august 2017
De ce cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie?
30 august 2017

Joi, 31 august, intre 14.00-15.00

Live chat despre sexualitate

De cele mai multe ori și în cele mai multe medii, fie că vorbim de școală sau de familie, sexualitatea este văzută ca un subiect tabu, despre care se discută mai mult pe ascuns, deși este ceva firesc. Însă este important să fim informați cu tot ceea ce ține de acest subiect, de la construirea unor relații sănătoase și gestionarea lor, până la protejarea sănătății proprii, prin cunoașterea detaliilor legate de bolile cu transmitere sexuală. Despre toate acestea vom vorbi joi și despre orice alte informații care vă interesează pe această temă, de mare interes în perioada adolescenței.

Haideți să vorbim despre sexualitate într-un live chat joi, 31 august 2017, de la ora 14.00, alături de psihologul Ramona Marian, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iași.

Vă așteptăm în discuție!


Live chat

Este activ Joi, 31 august, intre 14.00-15.00

Live chat despre sexualitate
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*