Link pagina copiat!
De ce să apelăm la servicii de consiliere și orientare în carieră?
24 octombrie 2017
Cum să-ți dezvolți curiozitatea
25 octombrie 2017

Miercuri, 25 octombrie 2017, între 15.10-16.00

Live chat despre relațiile romantice în adolescență

“Mă sună sau nu mă sună?”, “Oare dacă o invit în oraș o să mă respingă sau nu?”, “M-am apropiat prea mult de el/ea sau dimpotrivă?”

Adolescența este vârsta la care trăim primele răni ale dragostei. Vă invităm să discutăm despre tot ce aduc cu ele relațiile romantice în adolescență – agonie și extaz și despre ce înseamnă o relație sănătoasă, împreună cu psihologul Centrului de resurse pentru adolescenți din Cluj-Napoca, Oana Țopan.

Vă așteptăm în discuție miercuri, 25 octombrie, de la 15.10 până la 16.00.


Live chat

Miercuri, 25 octombrie 2017, între 15.10-16.00

Live chat despre relațiile romantice în adolescență
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*