Link pagina copiat!
Campanie despre sănătatea reproducerii pentru liceenii clujeni
11 aprilie 2017
Arată-mi profilul de Facebook și îți voi spune cine ești: Fact or fiction?
12 aprilie 2017

Miercuri, 12 aprilie, intre 15.00-16.00 (FINALIZAT)

Live chat cu un specialist despre pubertate.

Pubertatea – acea perioada nebuna, plina de schimbari, cu aparitia cosurilor, a menstruatiei la fete si schimbarea vocii la baieti, o perioada care marcheaza trecerea de la copil la adult, la femeie/barbat. Partea buna e ca toti trecem prin asta si este ceva firesc. Vrei sa afli care sunt toate schimbarile prin care treci la pubertate si cum sa le intelegi mai bine? Intra in live chat, miercuri, 12 aprilie, intre 15.00-16.00 si psihologii Oana Topan si Daniela Dumulescu de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Cluj-Napoca vor raspunde la toate intrebarile.


Live chat (OFFLINE)

Este activ intre 15.00-16.00 – Miercuri, 12 aprilie

Live Chat despre pubertate
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp Patriciei sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*