Link pagina copiat!
Strategii back to school: cum să începi anul școlar cu chef și energie
8 septembrie 2017
Excursie in Transilvania pentru adolescentii clujeni
9 septembrie 2017

Vineri, 8 septembrie, între 15.00-16.00

Live chat despre procrastinare sau dorința de a amâna lucrurile

Atunci când amânăm să facem ceva sau să luăm o decizie, când lăsăm pe ultima sută de metri, procrastinăm. Conform definiției din dicționar, procrastinarea se referă la amânarea în mod nejustificat a unei acțiuni și întreprinderea altora mai puțin importante în schimb, în ciuda faptului că există consecințe negative din cauza faptului că nu s-a urmărit planul inițial.
De ce suntem tentați să amânăm? De ce ne mobilizăm uneori prea greu în realizarea unui obiectiv? Desprem toate acestea vom vorbi intr-un live chat de o ora, de la 15.00-16.00, cu psihologul Alexandra Marian, de la Centrul de resurse pentru adolescenți din Cluj-Napoca.
Te așteptăm în discuție!

Live chat

Este activ Vineri, 8 septembrie, între 15.00-16.00

Live chat despre procrastinare sau dorința de a amâna lucrurile
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*