Link pagina copiat!
Performanța și competiția II
14 aprilie 2017
ÎNVAȚĂ CU CAP 11 trucuri bine de știut înainte de un test sau de un examen
19 aprilie 2017

Joi, 20 aprilie, intre 15.00-16.00 (FINALIZAT)

Live chat despre inteligenta emotionala

Stii probabil multi prieteni care, in ciuda rezultatelor mai putin bune la scoala, au reusit sa aiba succes si sa se descurce peste asteptari – sa aiba multi prieteni, sa fie implicati in multe activitati si sa primeasca oferte de voluntariat sau chiar de angajare. Specialistii vorbesc din ce in ce mai mult de suprematia inteligentei emotionale EQ (reprezentată de abilitățile emoționale și sociale) asupra inteligentei cognitive – IQ.

Partea buna este ca aceasta poate fi lucrata, pentru a avea succes. Cum? Intra in live chat joi, 20 aprilie, intre 15.00-16.00, iar psihologul Ramona Luiza Dîrlea de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Bacau o sa va spuna toate strategiile si o sa va raspunda la toate intrebarile.


Live chat (OFFLINE)

Este activ Joi, 20 aprilie, intre 15.00-16.00

Live chat despre inteligenta emotionala
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*