Link pagina copiat!
Ce sunt și cum se transmit păduchii lați și scabia
19 septembrie 2017
Adolescenti la fotbal in Bacau
25 septembrie 2017

Joi, 21 septembrie, intre 16.00-17.00

Live chat despre HIV și SIDA

Viața sexuală este o componentă normală și naturală a vieții, însă presupune şi un proces de învăţare şi o mare responsabilitate. Atunci când o persoană decide să aibă relaţii sexuale este important să aibă bagajul plin de cunoștințe, pentru a lua deciziile cele mai bune și lipsite de riscuri.

De aceea, este esențial să fim informați cu privire la infecțiile cu transmitere sexuală, cunoscute popular și sub numele de “boli venerice” – acele infecții care se transmit prin contact sexual.

Așa cum ați putut citi și în articolele pe care vi le-am pregătit în cadrul campaniei demarate pe platforma Adolescenteen.ro, cel mai cunoscut virus din spectrul acestor infecții periculoase pentru viața noastră este HIV, iar afecțiunea pe care o poate produce în timp este SIDA.

Cum se transmite virusul HIV, cum se manifestă boala SIDA și cum ne putem feri de ele, despre toate acestea și orice alte informații legate de infecția cu HIV vom vorbi într-un live chat joi, 21 septembrie, de la ora 16.00, împreună cu psihologul Ramona Marian, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iași.

Vă așteptăm în discuție!


Live chat

Este activ Joi, 21 septembrie, intre 16.00-17.00

Live chat despre HIV și SIDA
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

7 Comments

 1. Eugen spune:

  buna care sunt efectele secundare a luari medicamentatiei pt hiv

 2. Florin spune:

  Buna!!35 ani,seropozitiv de 14 ani,2 copii negativi cezariana,sotia depistata la nasterea primului copil, am facut toate testele copii sunt ok!!!sotia din cauza unor certuri ma parasit!!!!!caut sotie la fel ,sa cunoasca tot despre aceasta boala!!!Dispun casa,permis auto,si multe alte lucruri ce sunt nevoie antro gospodorie,daca e cnv mesajFlorin_grigori@yahoo.ro

 3. Victor spune:

  Buna sint seropozitiv am 38 si sint divortat de 4 ani si doresc sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa nr de tel este 0763914316

 4. Nicu spune:

  Buna tuturor,ma numesc Nicu,am 36 de ani si sunt sero( nedetectabil,netransmisibil) cu o stare de sanatate ff buna, baiat serios si linistit 1_75 h,blond-saten ochii verzi ,constitutie atletica
  0724660238 nr valid si whatsapp activ
  Imi caut jumatatea,o fata serioasa care sa isi doreasca o relatie si chiar o familie reusita

  • Ada spune:

   Bună! Nu mai ai nr de telefon activ… 😔 Mi-ar fi plăcut să vorbim.

   • Grigori spune:

    Buna!seropozitiv 35 ani divortat,doresc sa cunosc o doamna 30/35 pritenie/căsătorie pentru ca boala este mai ușoară atunci când ai pe cineva lângă tine cu adevărat!Doresc sa antalesc persoane cu aceeași problema și sa cunoască despre ce e vb!0735975526

 5. Grigori spune:

  Buna!seropozitiv 35 ani divortat,doresc sa cunosc o doamna 30/35 pritenie/căsătorie pentru ca boala este mai ușoară atunci când ai pe cineva lângă tine cu adevărat!Doresc sa antalesc persoane cu aceeași problema și sa cunoască despre ce e vb!0735975526

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*