Link pagina copiat!
Atelier despre relații în adolescență la Cluj-Napoca
18 iulie 2017
CAMPANIE Ce este furia, o emoție bună sau rea?
19 iulie 2017

Miercuri, 19 iulie, intre 15.00-16.00

Live chat despre gelozie

Simtim gelozie fata de cel/cea mai bun/buna prieten/a si la fel de bine putem simti acest sentiment cand vine vorba de o relatie de cuplu. Gelozia este un sentiment normal, intr-o doza rezonabila, pentru ca tot ce e prea mult strica, in general.

Te invitam sa vorbim despre gelozie, pana unde este normal sa simti gelozie si cum o poti controla in asa fel incat sa nu-ti afecteze relatiile de prietenie sau de iubire, intr-un live chat miercuri, 19 iulie, de la ora 15.00, alaturi de psihologul Patricia Epure Krișan, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iasi.

Va asteptam in discutie!


Live chat

Este activ Miercuri, 19 iulie, intre 15.00-16.00

Live chat despre gelozie
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*