Link pagina copiat!
CAMPANIE Ce este gonoreea
11 iulie 2017
„Graduation Day” la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Iași
12 iulie 2017

Joi, 13 iulie, intre 15.00-16.00

Live chat despre cum putem fi fericiti

Haideti sa discutam despre fericire si ce ne face fericiti, joi, 13 iulie, intre orele 15.00 – 16.00! Un specialist va fi aici pentru voi sa va ofere cateva sfaturi, iar pe voi va asteptam cu ideile proprii, ca sa conturam impreuna un tablou al fericirii.

Toti ne dorim sa fim fericiti si sa gasim reteta magica pentru asta. Nu exista insa o astfel de reteta unica, pentru ca fiecare dintre noi este diferit si are nevoi diferite. Cu alte cuvinte, ne fac fericiti lucruri, stari si reusite diferite. Exista insa cativa pasi care, aplicati de fiecare dintre noi, adaptat vietii noastre, ne-ar putea duce mai aproape de fericire. Despre ce este fericirea si care ar putea fi caile catre ei discutam in live chat-ul de joi, 13 iulie, intre orele 15.00-16.00, alaturi de psihologul Oana Topan, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Cluj-Napoca.

Va asteptam in discutie!


Live chat (offline)

Este activ Joi, 13 iulie, intre 15.00-16.00

Live chat despre cum putem fi fericiti
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

2 Comments

  1. --- spune:

    Cum pot sa scriu in chat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*