Link pagina copiat!
De ce nu e bine să ai o ”relație” apropiată cu alcoolul
25 mai 2017
Adolescenții din Bacău, la filmul ”Frumoasa și Bestia”
26 mai 2017

Vineri, 26 mai, intre 16.00-17.00 (FINALIZAT)

Live chat despre consumul de alcool

Vrei sa afli ce inseamna binge drinking la petreceri si cum se poate ajunge de la distractie la dependenta de alcool? Intra vineri, 26 mai, intre orele 16.00-17.00, in live chat cu un specialist pentru a afla mai multe despre consumul de alcool in adolescenta!

Despre alcool s-au spus multe: că este de fapt aliment, că este drog, că un pahar nu dăunează nimănui, nici tinerilor, nici femeilor însărcinate, că face bine la inimă și e recomandat chiar de medic. Dintre toate afirmațiile de mai sus, una este corectă. Știți care? Alcoolul este un drog și, ca orice drog, dă dependență și, în plus, mai poate cauza și alte câteva sute de boli. În adolescență, riscurile sunt și mai mari, pentru că încă nu suntem adulți și este o perioadă în care creștem, mintal și fizic, iar creierul nostru are nevoie să se dezvolte sănătos. Mai mult, riscul de a dezvolta dependență este mai mare. De aceea, sfatul este de a evita consumul de alcool ca adolescenți. Însă, în cazul celor care consumă și al adulților, recomandarea este de a respecta limitele stabilite de specialiști pentru a nu ne pune în pericol sănătatea.

Despre toate acestea vom discuta vineri, 26 mai 2017, intre orele 16.00-17.00, intr-un live chat in care psihologul Oana Topan, de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Cluj-Napoca, va raspunde la toate intrebarile. Va asteptam in discutie!


Live chat (OFFLINE)

Este activ Vineri, 26 mai, intre 16.00-17.00

Live chat despre consumul de alcool
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*