Link pagina copiat!
Ce facem dacă ne simțim triști de Sărbători?
18 decembrie 2017
Cum să fii convingător
19 decembrie 2017

Luni, 18 decembrie 2017, între 15.00-16.00

Live chat despre comunicarea cu parintii

Cum sa comunicam cu parintii?

O provocare a tuturor adolescentilor despre care vom discuta astazi in livechat-ul de la ora 15.00. Psihologul Ramona Marian de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iasi va asteapta intrebarile timp de o ora, intre 15.00-16.00.

Va asteptam in discutie!


Live chat

Luni, 18 decembrie 2017, între 15.00-16.00

Live chat despre comunicarea cu parintii
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*