Link pagina copiat!
PROVOCARE Un gest mic, efecte mari!
26 iunie 2017
Ce să faci în dimineaţa dinaintea unui examen important?
27 iunie 2017

Marti, 27 iunie, intre 15.00-16.00

Live chat despre cine suntem pe Facebook

Crezi ca Facebook si retelele de socializare reflecta cu adevarat personalitatea ta sau a prietenilor tai? Crezi ca ceea ce postezi sau ceea ce citesti nu te influenteaza? Specialistii nostri te asteapta cu raspunsuri la aceste intrebari si la altele despre influenta retelelor de Socializare in viata voastra, de adolescenti.

Intra in live chat marti, 27 iunie, de la ora 15.00 si poti afla raspunsuri si informatii care se pot dovedi utile in modul in care ne raportam la activitatea noastra din mediul online.

Alexandra Marin de la Centrul de resurse pentru adolescenti Cluj-Napoca va discuta cu voi despre relatia personalitate-Facebook / Social Media, despre ce inseamna idealizarea imaginii proprii pe Facebook si cum unii pot ajunge sa se simta prost sau chiar deprimati de ceea ce vad ca posteaza prietenii lor pe reteaua de socializare.

Va asteptam in discutie!


Live chat (offline)

Este activ Marti, 27 iunie, intre 15.00-16.00

Live chat despre cine suntem pe Facebook
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*