Link pagina copiat!
CAMPANIE Despre ITS-uri și RESPONSABILITATE
20 iunie 2017
4 mituri despre carieră
21 iunie 2017

Miercuri, 21 iunie 2017, intre 15.00 – 16.00

Live chat despre bullying

Vrei sa afli ce inseamna bullying-ul si cum sa nu pici in plasa agresivitatii, nici ca victima, nici ca agresor? Intra miercuri, 21 iunie, intre orele 15.00 – 16.00, in live chat cu un specialist pentru a afla mai multe despre fenomenul de bullying!

Pentru unii poate părea amuzant să le pună colegilor sau prietenilor tot felul de porecle răutăcioase ori să-i facă de râs în fața altora sau, mai grav, să le aplice și câte o palmă. Sau pur și simplu să-i ignore și să-i excludă pentru că nu sunt la fel de cool.

Însă un astfel de comportament este considerat hărțuire (sau bullying, daca preferați termenul englezesc, foarte la modă acum) și nu trebuie să fie tolerat, pentru că poate duce, în cazuri extreme, și la suicidul celui agresat. Despre toate acestea vom discuta miercuri, 21 iunie 2017, intre orele 15.00 – 16.00, intr-un live chat in care psihologul de la Centrul de resurse pentru adolescenti din Iasi va raspunde la toate intrebarile. Va asteptam in discutie!


Live chat (offline)

Este activ Miercuri, 21 iunie 2017, intre 15.00 – 16.00

Live chat despre bullying
Loading the chat ...


Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*