Link pagina copiat!
Presiunea de a avea mulți prieteni: este normal să ne dorim să fim singuri câteodată?
27 noiembrie 2017
De ce e bine să ne implicăm civic?
28 noiembrie 2017

Marți, 28 noiembrie 2017, între 15.30-16.30

Live chat despre anxietate și cum să îi facem față

Este firesc să simțim anxietate, înainte de un examen, înainte de o întâlnire sau când începem o activitate nouă, schimbăm clasa sau trecem de la școală la liceu. Este important să înțelegem de unde vine anxietatea, până unde este un sentiment normal și sănătos, iar la fel de important este să știm și cum să îi facem față și să o controlăm în așa fel încât să nu pună ea stăpânire pe noi.

Dacă vrei să afli ce ne face anxioși, dar și cum putem controla acest sentiment în avantajul nostru atunci te invităm să participi marți, 28 noiembrie 2017, între orele 15.30-16.30, la live chat-ul pe tema anxietății, alături de psihologul Ramona Marian, de la Centrul de resurse pentru adolescenți din Iași.

Vă așteptăm în discuție!


Live chat

Marți, 28 noiembrie 2017, între 15.30-16.30

Live chat despre tehnici de relaxare
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp specialistului sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*