Link pagina copiat!
EXERCIȚIU Cum să fim mai conştienţi de noi înşine şi de momentul prezent
5 aprilie 2017
Din mediul virtual în lumea reală. Alternative pentru adolescenții din Bacău
7 aprilie 2017

Joi, 6 aprilie, intre 15.00-16.00 (FINALIZAT)

Joi, 6 aprilie, intre orele 15.00-16.00, specialistul nostru, Patricia Krișan, de la Centrul de Resurse pentru Adolescenți din Iași, a raspuns intrebarilor primite in Live chat-ul dedicat unui subiect de actualitate: etnobotanicele – ce reprezinta si la ce riscuri ne expunem atunci cand incepem sa le consumam. Multumim celor care au participat la discutie si va asteptam la o noua sesiune de intrebari si raspunsuri saptamana viitoare. Stay tuned!


Live chat (OFFLINE):

Live chat cu un specialist despre etnobotanice
Loading the chat ...

Reguli

Accesul in live chat este permis tuturor, inclusiv celor care nu sunt utilizatori ai platformei noastre, insa cu respectarea unor reguli de bun simt in cadrul conversatiei si a dreptului la libera exprimare.

Nu vor fi acceptate intrebarile sau comentariile care se abat de la subiectul propus si nici cele care sunt rautacioase ori aduc atingere drepturilor participantilor la live chat.

Pentru buna desfasurare a discutiei, haideti sa incercam sa adresam intrebarile pe rand si sa lasam timp Patriciei sa va raspunda tuturor, astfel incat la final toata lumea sa plece acasa cu raspunsuri.

Va multumim si va asteptam in Live Chat!


Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*