Link pagina copiat!
5 lucruri pe care trebuie sa le inveti in adolescenta
21 august 2016
Apropierea Craciunului ne inspira sa fim creativi
16 decembrie 2016

Teens Decorating Christmas Tree

 

“It’s beginning to look a lot like Christmas” nu este doar un refren, ci o realitate a Centrului de Resurse pentru Adolescenti din Iasi. De cand a inceput luna decembrie, apropierea Craciunului ne-a activiat pe toti sa intram intr-o sinergie a faptelor bune, a gesturilor frumoase. In acest sens, adolescentii Centrului de Resurse din Iasi pregatesc un moment emotionant de colinde pentru angajatii Fundatiei Alaturi de Voi. De asemenea, ei se pregatesc sa devina “ingerasi secreti” unii pentru ceilalti, astfel incat, anul acesta va veni cu siguranta Mos Craciun pentru toti adolescentii.

Activitatea a fost desfasurata in cadrul modelului Oportunitati pentru Adolescenti, implementat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Directia de Asistenta Comunitara Iasi, cu sprijinul tehnic si financiar al Reprezentantei UNICEF in Romania.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*