Link pagina copiat!
Cum sa creezi un program de dimineata cu care sa te simti bine
9 mai 2016
Ce este intuitia si cum functioneaza
11 mai 2016

In perioada adolescentei primesti o gramada de informatii noi despre tine si despre ce se intampla in jurul tau. Increderea in tine te ajuta sa separi o informatie buna pentru tine de una care nu merita luata in seama si in acelasi timp te ajuta sa treci peste greseli fara sa te blochezi intr-o situatie. Daca si tu iti doresti mai multa incredere in tine, iata cateva lucruri pe care le poti pune in aplicare:

  • Ai grija la informatiile pe care le consumi in fiecare zi – in mass media exista o tendinta generala de promovare a aparentelor. Vei auzi si citi de multe ori remarci si glume despre felul in care arata si se comporta vedetele, plus o gramada de “sfaturi” despre cum sa arati mai bine. Nu orice vezi la televizor sau citesti pe internet poate fi catalogat drept sursa de informare. De cele mai multe ori, din dorinta de castiga popularitate, mass media promoveaza valori care se pot dovedi a fi nocive pentru increderea in propria persoana.
  • Crede in tine – accepta-te asa cum esti, nu ai cum sa fii perfect/a, poti doar sa imbunatatesti diverse aspect din viata ta. Gandeste-te la tine asa cum ai reactiona in diverse situatii daca ai avea mai multa incredere in tine si iti va fi mai usor sa reactionezi astfel, cand intampini o situatie noua.
  • Evalueaza-ti prietenii – Cum sunt oamenii din jurul tau, cum te simti tu in preajma lor? Sunt genul de oameni care te ajuta sa iti dezvolti increderea in tine sau din contra? Analizeaza-ti prietenii si decide in preajma cui trebuie sa petreci mai mult timp pentru a-ti dezvolta increderea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*