Link pagina copiat!
 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #4192 Răspunde

  Sabina
  Participant

  vreau si eu sunt cu un baiat de vreo doua luni si ne intelegem super bine. faza e ca mi-a zis ca vrea sa-mi faca o supriza si in weekendul cu 1 mai sa mergem undeva. nu mi-a zis unde. ar fi 3 zile de plecat de acasa si nu prea am cum sa le spun alor mei ca plec cu iubitul…..ca nu m-ar lasa. de mentionat ca are 18 ani si permis. conduce bine ca am mai fost cu el prin oras.

  le-as spune parintilor ca se face o excursie cu clasa…,eventual le duc niste foi de „aprobare” sa le semneze. asa as avea si niste bani la mine, desi iubitul a zis ca se ocupa de tot, cazare, drum etc. voi ce ziceti sa fac? ce se le spun?

  #4198 Răspunde

  Buna, Sabina! Tu ce varsta ai? Intr-adevar este frumoasa initiativa prietenului tau, dar cred ca daca tine la tine si daca isi doreste sa aveti o relatie mai lunga va intelege situatia in care te afli si nu va pune presiune pe tine. Iar sansele ca parintii sa afle cred ca sunt destul de mari, ar putea verifica la scoala, sau pot afla intamplator. Iar asta te-ar priva pe viitor de libertate dat fiind ca isi vor pierde increderea in tine. In plus, relatia este foarte recenta si siguranta ti-ar putea fi periclitata. Probabil ca parintii nu te-ar lasa tocmai pentru a se asigura ca esti ferita de pericole sau de prea multa suferinta si dezamagire. Relatiile au nevoie de mai mult timp pentru ca partenerii sa se cunoasca si sa fie de acord cu unele aspecte importante. Iar in adolescenta (si nu numai) fetele sunt sensibile si sufera adesea. Poti verifica asta din experientele persoanelor de sex feminin dispuse sa-ti impartaseasca cum s-au simtit ele in situatii similare din adolescenta lor. Majoritatea spun ca ar face o alegere diferita daca ar exista posibilitatea intoarcerii in timp. Si cred ca ati putea petrece foarte frumos si aproape de casa. Afla ce variante agreate de amandoi exista in localitatea voastra sau in vecinatatea ei. In felul asta vei vedea si cat de dispus este el sa tina cont de parerile si de nevoile tale. Sunt convinsa ca vei lua decizia potrivita 😉

  #4223 Răspunde

  Buna Sabina,

  Raspunsul Aidei mi se pare foarte potrivit. Stiu ca ai vrea sa mergi, sa fii cu el, sa va distrati, dar asta poate aduce consecinte neplacute pentru tine.

  In cazul in care nu petreceti impreuna, nu te ingrijora. Vor fi alte ocazii si in plus asa vezi si cum este el fata de tine.

  Daca tu vei fi ok in relatia asta si il vor cunoaste si parintii tai, va fi mai sigur pentru tine..

  In alegerea ta tine cont sa te simti bine, impacata cu tine si in siguranta!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
Răspunde la: vrea un raspuns sincer
Informația ta: