Link pagina copiat!

Etichetat: 

• Acest subiect este gol.
Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor

Horia Laurentiu
    Participant

Voi ce parere aveti despre tatuaje, am 14 ani si visez de multde timp la un tatuaj care sa ma reprezinte. Mi-am facut o lista cu mai multe variante.sunt multi care spun ca poti sa te plictisesti la un moment dat, dar sunt sigur ca nu am cum sa ma plictisesc de ceva care ma reprezinta. deocamdata nu stiu cum sa le spun parintiilor. de fapt daca sa le spun.

#3031 Răspunde

Salut, Horia!

Din pacate sunt sanse mari sa te plictisesti de acest tatuaj pt ca esti la varsta la care te schimbi si te dezvolti si e posibil ca in viitorul apropiat acel tatuaj sa nu te mai reprezinte.

Inteleg foarte bine dorinta ta si daca alegi sa il faci e bine sa fii informat asupra urmatoarelor lucruri :

– exista riscul de infectare si imbolnavire daca instrumenetele nu sunt curate

– tatuajul se scoate foarte greu cu operatie laser (care costa destul de mult ) si sunt sanse sa iti ramana semn.

Iti recomand sa vorbesti si cu parintii tai despre acest subiect.

#3048 Răspunde

Highlander
    Participant

daca tatuajul este unul care te reprezinta, nu vad de ce ti-ai intreba parintii. dar totusi, cred ca ar trebui sa astepti pana implinesti 18 ani. daca te reprezinta, inseamna ca o sa vrei si la 18 ani la fel de mult.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
Răspunde la: Tatuaje
Informația ta: