Link pagina copiat!
 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7011 Răspunde

  Petru
  Participant

  Stiti niste remedii pentru adormit repede? doar ce a inceput scoala si inca nu reusesc sa adorm devreme ca sa nu ma trezesc cu ochii lipiti.am incercat cu jocuri pe telefon sa ma ia oboseala da nu prea are efect

  #7020 Răspunde

  master admin
  Membru

  Buna Petru,

  O sa-ti ia ceva timp pana sa reusesti sa reintri intr-un program de somn. Poti sa incerci mai multe variante sa vezi ce functioneaza pentru tine.

  Cel mai important lucru: stai departe de ecrane cu vreo doua ore inainte sa te pui in pat. Lumina albastra a ecranelor transmite creierului un semnal ca trebuie sa ramai alert.

  Ca sa adormi mai repede trebuie sa te tii departe de telefon si sa il dai pe silent asa incat sa nu-ti mai distraga atentia notificarile noi. Asigura-te ca in camera este suficient de intuneric si schimba-ti pozitia astfel incat sa stai cat mai confortabil. De asemenea, e bine sa fii mancat cu cel putin doua ore inainte sa adormi, altfel stomacul te poate impiedica sa adormi.

  Pe termen lung, e bine sa eviti sa bei seara bauturi pe baza de cofeina si orice fel de sucuri, sa eviti sa faci activitati fizice intense si incearca sa pastrezi un ritm de somn (sa te trezesti si sa te pui la somn cam in aceleasi intervale orare). Dupa un timp, corpul tau se va obisnui cu ritmul orar pe care il stabilesti tu.

  Tu ce ai incercat pana acum?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: Somn
Informația ta: