Link pagina copiat!
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #266

  master admin
  Membru

  Pentru ca orice conversatie din forum sa decurga intr-un mod civilizat si sa ajute la indeplinirea scopurilor lui, va rugam sa luati in calcul urmatoarele reguli de utilizare a forumului.

   

  1. Nu spama. Reclama nesolicitata, raspunsuri nerelevante cu discutiile in desfasurare sau trimiteri catre site-uri care nu au nicio legatura cu ceea ce se discuta, vor fi sterse, iar utilizatorului ii va putea fi luat dreptul de a posta.

   

  2. Lasa raspunsuri mai elaborate de 1-2 cuvinte. Scopul raspunsurilor pe forum este sa ii ajute pe cat posibil pe ceilalti participanti la conversatie. Nu incarca inutil un topic, citirea conversatiei de catre alti membri ai forumului va fi mai dificila.

   

  3. Nu solicita si nu oferi informatii personale (nume real si complet, adresa, adresa de email, numar de telefon etc.) utilizatorilor pe care nu-i cunosti. Nu lasa aceste informatii publice, in forum, ele vor putea fi vazute de orice utilizator inregistrat sau neinregistrat. Recomandat este sa nu dai aceste informatii nici prin mesaje private.

  Daca un utilizator insista sa-i oferi acest tip de informatii si te face sa te simti inconfortabil, fie in forum, fie la nivelul unei conversatii prin mesaje private, trimite un mesaj unui moderator explicandu-i situatia pentru a lua masuri.

  Moderatorii si administratorii forumului nu pot controla utilizatorii care isi fac cont pe site, insa ii poate indeparta pe aceia care nu contribuie la buna functionare a forumului.

   

  4. Inainte sa creezi un topic nou, foloseste functia de cautare si asigura-te ca nu exista deja un topic pe aceasta tema. Este posibil ca cineva sa fi pus deja intrebarea pe care voiai sa o adresezi si sa ai si un raspuns pentru aceasta.

   

  5. Fii politicos si intelegator cu ceilalti. Forumul a fost creat pentru a ne ajuta intre noi cu raspunsuri la intrebarile care ne framanta. De aceea, daca iti poti oferi ajutorul cu un sfat, simte-te liber sa dai o mana de ajutor.

   

  6. Nu folosi un limbaj vulgar, dur sau injurios nici in forum nici in conversatiile din mesajele private. Evita conflictele sau incearca sa le temeperezi din timp. Poti raporta unui moderator un utilizator care deranjeaza prin atitudine, vocabular si atitudine fata de ceilalti.

   

  7. Foloseste limba romana corect. Limbajul de messenger, prescurtarile excesive, utilizarea excesiva a caracterelor de tip simbol in loc de litere sau a semnelor de punctuatie ingreuneaza citirea unei conversatii.

  Incearca sa scrii corect gramatical si coerent. Celorlalti le va fi mai usor sa-ti raspunda daca inteleg ceea ce le comunici.

   

  De asemenea, este nepoliticos pentru ceilalti sa folosesti excesiv Capslock (litere mari de tipar) in conversatie. Este ca si cum ai tipa la cei cu care vorbesti, plus ca este greu de citit si ingreuneaza conversatia.

   

  8. Ai grija cum comunici cu ceilalti. Intimidarea si brutalizarea online sunt subiecte sensibile si pot avea consecinte serioase asupra celor din jur. Pastreaza o atitudine binevoitoare indiferent ca e vorba de mesaje publice in forum, sau mesagerie privata. In cazul in care esti victima unui comportament de intimidarea din partea unui alt utilizator, raporteaza acest lucru unui moderator.

   

  9. Nu folosi forumul pentru a incalca legea, pentru a asista sau a-i incuraja pe altii sa incalce legea in vigoare. Acest lucru include oferirea de sfaturi, idei si/sau trucuri care indeamna la incalcarea legii. Forumul incurajeaza comportamentul in conditii de siguranta, optimist si pozitiv si nu tolereaza sfaturile cu inclinatii daunatoare sau ilegale in orice forma s-ar prezenta acestea.

   

  10. Nu este acceptat continutul pornografic sau obscen, indecent, defaimator, intolerant sau sub orice forma care incalca legislatia in vigoare.

   

  11. Asigura-te ca ai toate drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului pe care il postezi. Forumul nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului postat de utilizatori.

   

  12. Va recomandam sa recititi periodic acest regulament. Regulile pot fi completate sau schimbate pe masura ce apar situatii noi, fara a notifica utilizatorii de modificari.  

  • Acest subiect a fost modificat acum 8 ani, 7 luni de master admin.
  • Acest subiect a fost modificat acum 8 ani, 7 luni de master admin.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Subiectul „Regulament forum” este închis pentru răspunsuri noi.