Link pagina copiat!
  • Acest subiect este gol.
Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor

Flori
    Participant

buna, am 12 ani si un baiat din clasa vecina ma place. nu mi-a spus clar….. dar asa mi-a lasat de inteles

oare sunt prea mica sa am prieten?

#3205 Răspunde

Buna Flori,
    Va vorbiti? Poti sa imi spui mai multe? Cred ca important e sa va cunoasteti putin- sa vezi ce ii place, ce il intereseaza si daca aveti lucruri comune. Un prieten e ok la orice varsta. Daca te referi la mai mult de atat, e in regula daca ai grija de tine- nu faci lucruri care te pot pune pe tine in pericol, doar pentru ca te place, il placi si iti propune anumite lucruri. Daca te referi la un iubit, adica si la incdeperea vietii sexuale, este putin cam devreme. Asta pentru ca atunci cand mai cresti, atat corpul, cat si mintea ta, sunt altfel pregatite pentru acest lucru.
    Spune-mi, te rog, daca vrei mai multe informatii si ce ti-ar fi de ajutor.
    Pe curand!

#3410 Răspunde

Isabella Demeter
    Participant

Poti sa ai un prieten la ce varsta simti tu ca esti pregatita.Insa,pentru lucruri mai complexe ca si inceperea vietii sexuale da esti micuta inca.Si cu toate astea,in opinia mea sa ai un iubit nu e mare lucru.Depinde de ce simțiți amandoi, ideea e ca nu vrei sa suferi si sa iti distrugi copilaria inca de pe-acum,asta e parerea mea.

#3415 Răspunde

Buna Isabella,

Cum crezi ca isi poate da seama ca e pregatita?

Sunt curioasa la ce te-ai gandit si cred ca e de ajutor si pentru altii la aceasta varsta sa inteleaga ce inseamna asta.

Andreea

#3678 Răspunde

Phidi Drilea
    Participant

Eu cred ca poti sa ai prieten la ce varsta vrei. Important e sa va intelegeti si sa va iubiti. Iubirea nu are varsta

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: pot sa am prieten la varsta mea?
Informația ta: