Link pagina copiat!
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Levi
    Participant

buna, am si eu o problema si voiam sa cer un sfat, o parere, sau daca cineva a mai trecut prin asta sa-mi spuna si mie. am intrat la liceu de anul asta, la profilul pe care il vroiam, liceul la care visam, totul ok. doar ca, nu mai am niciun chef de scoala. nu ma pot concentra, nu-mi sta gandul la scoala, la ore imi fuge mintea in alta parte, imi verific telefonul din 5 in 5 minute si nu reusesc sa scap de asta sau sa inteleg. in generala am luat premii, numai cu note de 8,9,10 daca aveam un 7 deja era tragic. acum pur si simplu nu mai imi pasa.zici ca mi-a setat cineva hardul pe alta frecventa. ma inteleg ok cu ai mei, avem certuri dar nu ceva iesit din comun, n-am suferit nicio trauma pierdere nimic care sa zici ca ar putea sa ma afecteze. deci, ce pot sa fac sa-mi revina cheful de invatat? am intrat in semestrul 2 si lucrurile nu par sa fie deloc roz… scuze pentru postarea lunga, dar chiar mi-ar fi util un sfat

#4103 Răspunde

Buna Levi,

Se poate intampla ca la liceu, dupa ce ai invatat in scoala, sa te cam saturi sa zic asa.

Chiar tu spui ca ai luat premii, ai avut note bune si ca o nota mica era tragedie.

Poate acum iti doresti alte lucruri? Gen prieteni mai multi, comunicare si altele?

E important ce te preocupa, adica la ce te gandesti in loc de materia din timpul orei.

Daca poti sa spui, poti incerca si in privat.

Ca sfat mai general ti-as propune sa incerci sa iti repeti „focus” de la perioade mai mici de timp, pana la perioade mai mari. Focus pe ce se discuta la ora sau ce ai de facut. In plus as pune telefonul intr-un loc in care sa nu il accesez in timpul orei.

Te astept cu vesti!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: nu-mi mai place scoala
Informația ta: