Link pagina copiat!
 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7000 Răspunde

  Phidi Drilea
  Participant

  imi place de un baiat si lui ii place de alta fata. ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta?

  #7009 Răspunde

  master admin
  Membru

  Buna Phidi Drilea,

  Într-adevăr, nu este cea mai plăcută situaţie cea în care te găseşti. Dar înainte să sari la concluzii poate că putem analiza mai mult situaţia ta. De unde ştii că îi place de altă fată, ţi-a spus el, sau presupui tu acest lucru?

  Poate că nici el nu este foarte sigur pe ceea ce simte. Dacă nu este într-o relaţie cu fata respectivă, poţi încerca să îl cunoşti mai bine, poate aveţi interese sau hobby-uri comune, lucruri care ar putea să vă apropie mai mult. Când crezi ca e momentul potrivit, iar el îţi transmite că îi place să petreceţi timpul împreună, îi poţi spune mai multe despre ceea ce simţi.

  În cazul în care este deja într-o relaţie cu fata respectivă, cel mai bine este să te ţii la distanţă. Poate fi destul de complicat pentru voi să fii persoana care încearcă să-i îndepărteze. Iar dacă reuşeşti acest lucru, probabil vei avea tot timpul nesiguranţa că ai putea să păţeşti acelaşi lucru.

  Ai răbdare. În timp, lucrurile se vor clarifica. Poate vei cunoaşte pe cineva pe care să îl placi şi care să te placă la rândul lui în aceeaşi măsură.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: buna, imi place de un baiat
Informația ta: