Link pagina copiat!
  • Acest subiect este gol.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Aydin
    Participant

buna. mi-am facut recent prieten, un coleg de la alta clasa. ne-am dat seama acum ceva timp ca ne placem unul pe celalalt. problema este ca are un comportament foarte diferit cu mine cand e doar cu mine, si cand e cu mine si alti colegi. e mult mai distant, rece, aproape nu ma baga in seama sau mai arunca cate-o gluma nesarata… cumva imi transmite ca nu prea e ok cu noi impreuna, dar cand suntem doar noi e super ok. si deja nu prea stiu ce sa mai inteleg….

#4232 Răspunde

Draga, Aydin, cred ca unor baieti le este teama sa nu fie perceputi prea putin masculini atunci cand sunt alaturi de o fata. Ca ar rade baietii de el ca a devenit prea „siropos” poate, fapt care i-ar submina masculinitatea, autoritatea in grup. Este posibil ca atunci cand si ceilalti se vor comporta afectuos cu prietenele lor, sa faca si el la fel. Daca nu se intampla asta prea curand cred ca e bine sa-l lasi asa pentru ca „luandu-ti” singura tandretea pe care o doresti in fata prietenilor lui, e posibil sa-l indepartezi. Dar de tine depinde daca te simti destul de bine cu el in restul timpului astfel incat sa-l accepti cum e acum si sa-l astepti pana cand va fi pregatit sa adopte aceeasi pozitie si in fata colegilor, sau nu.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: as vrea sa se comporte la fel tot timpul
Informația ta: