Link pagina copiat!
  • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor

Stefan Sima
    Participant

Deci, am nevoie de un sfat in legatura cu o relatie. M-am imprietenit cu o fata(ea a facut primul pas) si dupa scurt timp, am inceput sa ne intelegem foarte bine. Vorbeam in fiecare seara, o conduceam pana la liceu si pana acasa, ii luam ciocolata, flori, o imbratisam si o pupam cand ne vedeam si aveam da gand sa merg cu ea la balul bobocilor.(pe scurt, ne iubeam si eram constient amandoi de asta). Dar intr-o zi am observat ca a devenit putin distanta si seara cand vorbeam pe Facebook am zis in gluma „(…) ma rog stiu ca ma iubesti dar totusi laughing(…)” si mi-a raspuns: „nu folosi cuvinte asa mari. Am cerut sa imi explice si a zis ca nu e nimic de explicat. Am inceput o usoara cearta si apoi am aflat nu insemnam mare lucru pentru ea si ca ma privea ca pe oricare altul. Tin sa mentionez ca e o fata cuminte si desteapta. Dupa 3 zile fara contact, am incercat sa o impac si a mers, oarecum, dar tot rece si distanta parca o simt. Nu stiu ce sa fac. Chiar voiam sa merg la bal cu ea si sa continui relatia sadVoi ce credeti ca ar trebui sa fac?

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
Răspunde la: Am o problema intr-o relatie
Informația ta: