Link pagina copiat!

Acasa Forumuri Dragoste & Sex Relatii vrea un raspuns sincer Răspunde la: vrea un raspuns sincer

Buna, Sabina! Tu ce varsta ai? Intr-adevar este frumoasa initiativa prietenului tau, dar cred ca daca tine la tine si daca isi doreste sa aveti o relatie mai lunga va intelege situatia in care te afli si nu va pune presiune pe tine. Iar sansele ca parintii sa afle cred ca sunt destul de mari, ar putea verifica la scoala, sau pot afla intamplator. Iar asta te-ar priva pe viitor de libertate dat fiind ca isi vor pierde increderea in tine. In plus, relatia este foarte recenta si siguranta ti-ar putea fi periclitata. Probabil ca parintii nu te-ar lasa tocmai pentru a se asigura ca esti ferita de pericole sau de prea multa suferinta si dezamagire. Relatiile au nevoie de mai mult timp pentru ca partenerii sa se cunoasca si sa fie de acord cu unele aspecte importante. Iar in adolescenta (si nu numai) fetele sunt sensibile si sufera adesea. Poti verifica asta din experientele persoanelor de sex feminin dispuse sa-ti impartaseasca cum s-au simtit ele in situatii similare din adolescenta lor. Majoritatea spun ca ar face o alegere diferita daca ar exista posibilitatea intoarcerii in timp. Si cred ca ati putea petrece foarte frumos si aproape de casa. Afla ce variante agreate de amandoi exista in localitatea voastra sau in vecinatatea ei. In felul asta vei vedea si cat de dispus este el sa tina cont de parerile si de nevoile tale. Sunt convinsa ca vei lua decizia potrivita 😉